Suites

Superior double deluxe

Vores deluxe værelser

Siden 2014, har hotellet gennemgået en totalrenovering, hvilket resulterede i, at vi fik vores Deluxe værelseskategori. Alle Deluxe værelser er individuelt indrettet og designet af SPACE Copenhagen.

I Deluxe værelserne har vi bevaret atmosfæren og den historiske stemning fra området, hotellet og København. I valget at farver er vi blevet inspireret af den danske maler Vilhelm Hammershøi (1864-1916). Hammershøi havde et meget stringent spektrum, hvor sort, hvid og brune nuancer var hans foretrukne. Hans tilknytning til København var særlig stærk, da han var født her og levede hele sit liv i byen. Han elskede København og brugte ofte købstadens bygninger, lejligheder og monumenter som inspiration og motiv i hans værker. Denne specielle tilknytning til København, hans stemningsfulde billeder og hans måde at portrættere byen på, er netop det, som designerne har forsøgt at genskabe i indretningen af hotellet.

Badeværelserne har fået særligt fokus og fremstår totalrenoveret. Alt interiør er nøje udvalgt efter kvalitet. Det luksuriøse rum understreges af unikke håndlavede fliser fra Italien og armaturer i flot messing og guld. Her oplever du wellness, ro og den fuldendte detalje.

Hvis du vil have et ophold med luksus, stil og atmosfære, så skal du vælge et vores Deluxe værelser.

Vores standard værelser

Vores Standard værelser har i 2018 fået en soft renovering. De er moderne og stilfuldt indrettet, med nye møbler og interiør. Standard værelserne har en høj standard, der matcher resten af hotellets unikke detaljer og afslappede miljø. Atmosfæren vil minde dig om det gamle København, og du vil fornemme alle historierne, der gemmer sig i væggene.

Badeværelserne på vores standard værelser er af ældre dato, men yderst velholdte.

 

Book et værelse