Book

Restaurant & bar

Nærværende spiseoplevelser & klassiske cocktails

KOLO BY SKT. ANNÆ

Morgenmadsrestaurant

Velkommen til KOLO, vores morgenmadsrestaurant, der er inspireret af den danske kultur omkring kolonihaver. Navnet kommer af ordet ”Kolonihave” og refererer til de små stykker land, som danskerne har kultiveret i over et århundrede.

Kolonihaverne er en elsket dansk tradition, der giver byboere muligheden for et frirum til at nyde naturen, gro deres egne frugter og grøntsager, og nyde følelsen af fællesskab med deres naboer. Det er en integreret del af den danske kultur og her hos KOLO værdsætter vi denne tradition.

Vi tror på de værdier, som kolonihaverne er bygget på; enkelthed, bæredygtighed og fællesskab. Disse værdier stemmer overens med vores ide om en god morgenmad. Vi mener, at morgenmaden skal skabe et rum til at være sammen og nyde hinandens selskab. Derfor har vi skabt en varm og indbydende atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde et simpelt måltid mad med venner og familie. Når du træder ind hos os i KOLO, træder du ikke blot ind i en morgenmadsrestaurant, men du træder ind i Hotel Skt. Annæ’s kolonihave.

Kolo By Night

I år er vi glade for at introducere en udvidelse af KOLO-oplevelsen: KOLO By Night. Med en charmerende transformation fra en morgenfred & mad til et aftenfristed, vil KOLO om aftenen servere omhyggeligt tilberedte cocktails, spille god musik & give dig en magisk oplevelse på toppen af København, så du kan slappe af i atmosfæren af en fredelig haveoase og samtidig nyde den betagende udsigt over byen.

Åbningstiderne for KOLO By Night vil være fra torsdag til lørdag.
Torsdag vil åbningstiderne være fra kl. 16-22.
Fredag og lørdag vil være fra kl. 14-23.

Kolo Breakfast

Torsdag-søndag fra kl. 8:30-12:30.

The shrimp

Mad i højeste kvalitet i Københavns smukkeste restaurant

Restaurant The Shrimp er beliggende i Københavns smukkeste atriumgård, trukket tilbage fra storbyens travlhed. Der er højt til loftet og vi kan garantere at du vil føle dig tilpas i vores hyggelige og intime omgivelser.

Den selektive menu består af retter som vi selv nyder at spise. Det betyder at menuen tager udgangspunkt i velkendte retter fra verdens køkkener. Du har måske smagt dem før, men ikke i vores restaurant, og her kan vi garantere at det bliver noget helt særligt.

The Shrimp ligger på Sankt Annæ Plads 20, en lille gåtur fra Københavns havn og Ofelia plads. Til de varme dage kan du også sidde udenfor og nyde den gode stemning fra Sankt Annæ Plads.

The Shrimp på Sankt Annæ Plads er drevet af Torben Klitbo, der grundlagde Cofoco og har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter.

Mandag – Lørdag
17:30 – 00:00

Søndag
Lukket

CHILL-EE

Sandwichbar

Chill-ee er en lokal favorit og byder på hjemmebagt brød, venlig betjening og danske favoritter som deres berømte sandwichs og salater. De er placeret lige i hjertet af hotellet og har siddepladser indenfor såvel som på hotellets veranda.

The club

Klassiske cocktails og gastronomi

Nyd fyraftenen med en Dry Martini på den lokale bar.

The Club er old school, eksklusiv og kvalitetsbevidst. I baren serveres de klassiske cocktails mixet af kompetente bartendere og retterne er på et højt gastronomisk niveau.

Klientellet er lokalt og internationalt og der er plads til den rolige samtale, det formelle møde og den festlige sammenkomst, i de urbane og luksuriøse rammer.

HOLD DIT ARRANGEMENT HOS OS

Mangler du det perfekte sted at holde din fødselsdag, dit barns konfirmation, dit bryllup eller din venindes babyshower?

Uanset hvilken anledning du skal fejre, så har vi det perfekte lokale til dit arrangement. Vi tilbyder to forskellige unikke lokaler til arrangementer; vores hyggelige tagterrasse, og vores smukke atriumgård. Vores tagterrasse er en af Københavns hyggeligste, og den kan overdækkes med varmelamper til de koldere dage.