Nytårs luksuspakke
– Den perfekte afslutning på året!
Nytårsaftensdag 31. december 2024
Forkæl dig selv med vores eksklusive nytårspakke på Hotel SKT. Annæ den 31. december 2024!
Oplev en uforglemmelig aften, der begynder med check-in på vores luksuriøse hotel. Om aftenen inviterer vi dig til en udsøgt middag, hvor højdepunktet afsluttes med en fantastisk kurv med bobler til at nyde fyrværkeriet.
Før middagen viser vi Dronningens nytårstale i vores Shuffle Room, hvorefter gæsterne fortsætter til restauranten for aftenens middag. Arrangementet i restauranten afsluttes mellem kl. 23:00 og 23:30, hvor gæsterne modtager en lille kurv til at nyde, mens de fortsætter deres fejring på Ofelia Plads, Nyhavn, tagterrassen eller blot på Sankt Annæ Plads.
Baren nedenunder vil holde åbent til kl. 01:00 for dem, der ønsker at nyde flere drinks eller forfriskninger.
Sikre dig din plads til en aften fyldt med luksus og elegance. Reserver nu, og gør denne nytårsaften helt speciel med vores skræddersyede pakke. Lad os tage os af detaljerne, så du kan nyde en fantastisk nytårsaften uden bekymringer og springe ind i det nye år med elegance og retter af høj kvalitet.
Pakken inkluderer:
En overnatning i et Large Deluxe værelse
Nytårs menu på The Shrimp
Vinmenu
Champagne kurv udleveret til kl. 00
Morgenmadsbuffet 1. Januar
Pris for to personer – 6800 kr,-
Nytårsmenu på The Shrimp
Restaurant The Shrimp er beliggende i Københavns smukkeste atriumgård, trukket tilbage fra storbyens travlhed. Der er højt til loftet og vi kan garantere at du vil føle dig tilpas i vores hyggelige og intime omgivelser.
Den selektive menu består af retter som vi selv nyder at spise. Det betyder at menuen tager udgangspunkt i velkendte retter fra verdens køkkener. Du har måske smagt dem før, men ikke i vores restaurant, og her kan vi garantere at det bliver noget helt særligt.
Menu
Gillardeu med champagne beurre blanc
Blinis med caviar, skalotteløg, creme fraiche
Krustade med oksetatar og trøffelmayo
–
Kammusling cheviche med glaskål, citron mayo og østersvinaigrette
–
Ravioli med Karl Johan svampe, syltet bøgehatte og svampeconsumme
–
Torsk Wellington med luftig hummerbisque og dild
–
Oksemørbrad med skorzonerrod, jordskokkepure, trøffelsauce og frisk trøffel
–
Chokolade surprice
–
Kaffe, kransekage, avec