Book

SPISESTEDER VESTERBRO

Vesterbro er en af de mest trendy og livlige bydele i København, berømt for sin pulserende kreativitet og mangfoldighed. Gaderne emmer af en unik atmosfære, hvor moderne kunst, mode og gastronomi smelter sammen og skaber et spændende urbant landskab.

UFORMEL

$ $ $ $ $

Hensigten med Uformel (engelsk overs. ‘uformel’) er netop, at det skal være et sted det er på ingen måde prætentiøst. Dette er også afspejles i priserne, som afviger fra Uformels storebror, Michelin-restauranten Formel b. Menuen består af omkring 15 retter der ændrer sig efter årstid og humør. Uformel bruger små lokale leverandører til at støtte deres nøgleværdier for bæredygtighed og respekt for natur.

GORILLA

$ $ $ $ $

Københavns eneste gorilla er et udyr af en restaurant beliggende i store, barske lokaler i Kødbyen – også kendt som den “Kødpakkedistrikt”. Restaurant Gorilla er en uhøjtidelig restaurant opdelt i to områder med et barområde og en mere klassisk restaurantområde. Gorillas køkken er udogmatisk, dog med oprindelse fra middelhavskøkkenet. Det menuen består af snacks, der er ideelle til deling, a la carte-retter, samt en overkommelig delemenu med 10- 15 retter.

KIHOSKH

$ $ $ $ $

Kihoskh er intet som din lokale kiosk på hjem. Her har du uden tvivl det bedste diverse kiosk i Danmark, beliggende på byens hippeste gade. med god kaffe, og et bredt udvalg af specialøl, vin & læskedrikke, dette er stedet at hangout blandt lokale hipstere og soak i køligheden på Vesterbro. Insidertip: de har en hemmelig specialitet ølstue nedenunder.Læs mere her