Book

GRØNNE AKTIVITETER

Mens du nyder bylivet, må du ikke glemme at tage dig tid til at udforske den overflod af natur, der omgiver os. På trods af at være midt i byen er der masser af muligheder for at fordybe sig i naturens skønhed. Så begiv dig ud for at opdage de naturlige vidundere, der venter lige uden for vores døre!

NATUR CENTER – AMAGER

Tag på en eventyrlig udflugt til Naturcenter Amager og oplev naturens skønhed på nært hold! Lige ved kanten af det fredede Kalvebod Fælled ligger dette skattekammer af naturoplevelser og aktiviteter.

Centeret tilbyder cykeludlejning, friluftsudstyr, naturvejledning og en naturlegeplads inspireret af elementerne. Oplev enestående dyre- og planteliv, og nyd muligheden for at overnatte under åben himmel.

Med gåafstand fra Vestamager Station er det nemt at nå. Så tag familien med og udforsk den fantastiske natur på Kalvebod Fælled med masser af sjove aktiviteter og oplevelser for alle.

Foto: Thomas Høyrup Christensen

GREENKAYAK

GreenKayak er en miljøorganisation, der bekæmper havforurening ved at tilbyde gratis kajakbrug i bytte for at samle affald og dele oplevelsen på sociale medier med #GreenKayak. Det er et effektivt redskab til at engagere borgere lokalt og starte samtaler om kampen mod plastforurening.

GreenKayak er også en mulighed for at udforske byen fra en unik vinkel, samtidig med at man hjælper med at rense havmiljøet – Det er en positiv og meningsfuld aktivitet, der kombinerer natur, motion og bæredygtighed.

Foto: Daniel Rasmussen

GOMONKEY KLATREPARK

GoMonkey Klatrepark i København tilbyder udendørs træklatring for alle aldre! Klatreparker har lange svævebaner, trampoliner i træerne og meget mere, så du kan få en fantastisk udendørsoplevelse. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil de hjælpsomme instruktører sørge for, at du føler dig klar til at klatre i træerne og udforske baner i tre forskellige højder. Du får mulighed for at nyde udsigten til Savannen i Zoo, og komme tæt på naturen, mens du udfordrer dig selv.

Foto: GoMonkey Instagram

GRØNNE CYKELRUTER

København er kendt som en cykelby, og med sit flade landskab er cyklen det perfekte transportmiddel til at udforske hovedstadens smukke arkitektur, livlige byliv og spændende historie.

Du kan opdage alt dette ved at følge ruterne som du kan downloade på københavnerture.dk. Du kan bla. tage en af de 24 Grønne Cykelruter, der viser dig byens rum med søer, parker og forskellige kvarterer. Disse ruter giver dig mulighed for at nyde naturen og undgå bilos og trafik, uanset om du går eller cykler. De er fredelige og ideelle til at udforske København på to hjul.

Foto: VisitCopenhagen

GOBOAT

Oplev København fra en ny vinkel om bord på en GoBoat. Nyd synet af København fra havnen og kanalerne i Danmarks hovedstad. Båden har plads til 8 personer og tilbyder en unik social sejloplevelse med venner, familie eller kolleger.

Så tag en picnic med ombord og vær din egen kaptajn på en privat kanalrundtur. GoBoats er elektrisk drevne og dansk-designede. De kræver ikke en licens eller certifikat for at sejle.

Foto: GoBoat.dk