Book

VINTER I KØBENHAVN

Nyd vinteren i København! Udforsk en række hyggelige begivenheder og aktiviteter, der lader dig opleve den kølige årstid på sin mest charmerende måde med kultur, sne og hygge.

JUL I TIVOLI

Oplev magien ved julen i Tivoli! Når vinteren indtager København, forvandles Tivoli til en eventyrlig juleoase. Parken lyser op i tusindvis af glitrende lys, og de smukt dekorerede træer og boder spreder julestemning i hjertet af byen. Gå på opdagelse i den imponerende juleudsmykning, nyd en varm gløgg og skab uforglemmelige juleminder.

Foto: Tivoli

JULEMARKED PÅ KONGENS NYTORV

Træd ind i eventyrets verden på Københavns charmerende julemarked, inspireret af H.C. Andersen’s tidløse fortællinger. Oplev magien i de smukt dekorerede boder, fyldt med håndlavede julegaver og lækkerier.

Gå på opdagelse i hjertet af byen, hvor snefnug danser omkring dig, og stemningen er fyldt med juleglæde. Et julemarked, der bringer H.C. Andersen’s eventyr til livs i hjertet af København.

Foto: Kongens Nytorv Julemarked

LUCIA OPTOG I KAJAK

Oplev den magiske stemning i København den 13. december, når byen bliver oplyst af et sejlende Luciaoptog. Dette danske juletraditionelle event bringer lys og glæde til de mørke vinteraftener. Se smukt udsmykkede både, fyldt med sangglade mennesker sejle gennem byens kanaler.

Det er en enestående mulighed for at opleve den skandinaviske jul på sin mest stemningsfulde måde. Gå ikke glip af denne unikke begivenhed i København!

Foto: Wonderfull Copenhagen

FASHION WEEK

Oplev modeverdenens pulserende hjerte i København under Copenhagen Fashion Week! Vores by forvandles til en catwalk, hvor skandinavisk stil møder global innovation. Fra luksuriøse landingsbaneshows til spændende pop-up butikker og banebrydende bæredygtighedsinitiativer – denne modeuge har det hele.

Gør dig klar til at blive inspireret og fordyb dig i det bedste inden for nordisk modekunst. Velkommen til en uge fyldt med stil, kreativitet og glamour!

Foto: VisitCopenhagen

WINTER JAZZ FESTIVAL

Københavns Vinter Jazz Festival er din billet til en varm og stemningsfuld jazzoplevelse midt i vinterkulden. Træk i din varmeste frakke og lad dig fortrylle af de fantastiske toner fra verdensklasse jazzmusikere. Byen forvandles til en magisk jazzoase, hvor du kan danse og lade musikken fyre op under din vinterstemning.

COPENHAGEN LIGHT FESTIVAL

København forvandler sig i vintermørket under Copenhagen Light Festival! Hvert år bliver byen et magisk skue af farverige lysinstallationer, der spreder glæde og fortryllelse.

Tag på opdagelse langs kanalerne og gaderne, og lad dig fortrylle af kunstværker skabt af lys. En uforglemmelig begivenhed, der lyser op i vintermørket og skaber uforglemmelige øjeblikke i hjertet af København. Kom og deltag i denne enestående oplevelse!

Foto: Copenhagen Light Festival