Book

Badespots i København

Når sommeren rammer København, bevæger alle sig mod vandet. Meget af byen er omringet af vand, men det er desværre ikke alle steder, man må bade. Gå derfor efter steder med badezoner, som genkendes ved gule markeringer i vandet. Her har vi samlet vores bedste anbefalinger.

Kalvebod Bølge

Langs havnepromenaden finder du Kalvebod Bølge, som har badezone, kajakudlejning og mulighed for udendørs træning.

Foto: Dansk Arkitektur Center

Sandkaj

I Nordhavn, mere specifikt den nyere bydel Århusgadekvarteret, finder du Sandkaj. Her kan du nyde solen og de mange nye caféer, der er i området.

 

Foto: Visit Copenhagen

La Banchina

Et unikt sted lidt uden for Københavns centrum er Refshaleøen, hvor La Banchina ligger. Her er der masser af liv og god stemning. Der er alt, hvad du skal bruge, med Streetfood-området Reffen som nærmeste nabo.

Foto: Visit Copenhagen

Kastrup Søbad

Hvis du godt kan lide at være på dybt vand, skal du tage metroen til Kastrup og finde det iøjnefaldende Kastrup Søbad. Søbadet er trukket 100 meter ud på vandet, og du kan derfor trygt lave hovedspring herfra.

Foto: Visit Copenhagen

Bellevue

For at få sand mellem tæerne skal du lidt ud af byen, og til det anbefaler vi en tur til Klampenborg, hvor du finder den kunstigt anlagte Bellevue Strand, som er designet af den danske arkitekt Arne Jacobsen.

Foto: Visit Copenhagen

Svanemøllen

En anden strand lidt tættere på hotellet er Svanemøllestranden med en 130 meter lang mole ud i vandet.

Foto: Visit Copenhagen