INFORMATION VEDR. COVID-19

Seneste opdatering: 4 maj 2021

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi Hotel SKT. Annæ igen er åbent. Vi tager alle nødvendige forbehold for at sikre, at du som gæst kan føle dig tryg under dit ophold hos os. Har du booket dit ophold med morgenmad, kan denne nydes i vores morgenmads restaurant med et gyldigt coronapas. Har du ikke et coronapas, kan du nyde din morgenmad som take away i hotellets udendørs lounge, eller på dit værelse. Det er ikke et krav at kunne fremvise et coronapas, medmindre du ønsker at spise morgenmad indendørs i vores restaurant.

Vi ved, at det kan være en udfordring, at finde rundt i de omskiftelige restriktioner og retningslinjer. Derfor er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os på: hotel@hotelsktannae.dk hvis du har nogen spørgsmål. Vi glæder os inderligt til at byde dig velkommen indenfor.


Bar & restaurant

Vi er glade for at kunne fortælle, at vores bar, The Club, og vores restaurant, The Shrimp genåber d. 6 maj 2021. Det er et krav at du bærer mundbind når du bevæger dig rundt i vores bar og restaurant. Derudover er det et krav at du kan fremvise et coronapas ved fremmøde. Vi anbefaler at du laver en reservation, for at være sikker på at vi har plads, men dette er ikke et krav.

Generelle retningslinjer

På Hotel SKT. Annæ følger vi alle regeringens og sundhedsmyndighedernes retningslinjer i henhold til COVID-19. Disse retningslinjer påvirker den generelle adfærd på hotellet, både blandt gæster og medarbejdere, og skal sikre et trygt miljø for alle. Nedenfor kan du læse mere om den anbefalede adfærd når du besøger vores hotel.

  • Bliv hjemme hvis du oplever symptomer
    Er du testet positiv eller oplever du symptomer på COVID-19 så skal du gå i selv-isolation derhjemme. Du bør også blive hjemme hvis du har milde symptomer, eller hvis du er i tvivl om du er syg. De mest almindelige symptomer på COVID-19 er: tør hoste, ondt i halsen, feber, tab af smags- og lugtesans, vejrtrækningsbesvær og muskelsmerter.
  • Mundbind eller visir 
    Gæster og personale skal bære mundbind eller visir i restauranten og baren. Det er ikke påkrævet at bære mundbind eller visir når du sidder ned i vores restaurant eller bar. Endvidere er det ikke påkrævet at gæster eller personale bærer mundbind eller visir i receptions området, loungen eller atrium gården. Gæster og besøgende er selv ansvarlige for at medbringe et mundbind. Mundbind kan også købes i vores reception.
  • Klar information om god adfærd
    Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og vi har sørget for, at alle gæster har let adgang til at vaske hænder og afspritte hænder i alle vores fællesområder.
  • Hvis du oplever symptomer under opholdet
    Hvis du oplever at have symptomer på COVID-19 under dit ophold hos os, skal du kontakte vores reception med det samme, så vil de guide dig til hvad du skal gøre.
Hvad vi gør 

Vi har tilsluttet os HORESTAs Covid-19 vejledning ”Safe to visit”, som sikrer, at vi lever op til sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne. Som følge heraf, har vi implementeret følgende sikkerhedsforanstaltninger på hotellet for at sikre et trygt miljø for vores gæster og personale:

  • Sikker afstand
    Både indendørs og udendørs har vi indrettet vores hotel, så vi sikrer god afstand mellem vores gæster. Derfor har vi bl.a. opsat afskærmninger i vores reception.
  • Begrænset antal mennesker
    For at følge anbefalingerne fra de danske sundhedsmyndigheder har vi opsat skiltning i alle fælles områder af hotellet med information om, hvor mange personer som må være i hvert område.
  • Grundig rengøring, vask og desinfektion
    Vi gør grundigt rent på hele hotellet flere gange dagligt og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved. Det gælder bl.a. elevatorknapperne, trappeopgange, dørhåndtag m.m.
  • Sikkerhed for højt hygiejneniveau
    Alle vores medarbejdere har kendskab til myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. De sørger for at holde god afstand og har fokus på hygiejne. De har endvidere gennemgået et online kursus heri.
  • Styr på arbejdsgange
    Vi har gennemgået vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om – eller bekræftet – COVID-19 smitte blandt vores gæster eller personale.
  • Morgenmad
    Vores økologiske morgenmadsbuffet er igen åbnet. Det er et krav at du som gæst i morgenmadsrestauranten du kan fremvise et coronapas. Det er ligeledes et krav at alle gæster i restauranten bærer mundbind, med undtagelse af når de sidder ved bordet.