INFORMATION VEDR. COVID-19

Seneste opdatering: 19. maj 2022

Krav om coronapas

Der er ingen krav om, at fremvise coronapas i det danske samfund.

Krav om mundbind

Det er ikke et krav bære mundbind i Danmark. Det er op til en selv om man vil bære det.

Sådan får du coronapas

Coronapasset er gyldigt, hvis du er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden. Du har også gyldigt coronapas med en negativ PCR-test, der er højst 48 timer gammel eller en hurtigtest, der er højst 48 timer gammel. Tidligere smitte giver også gyldigt coronapas fra 14 dage efter en positiv PCR-test til 6 måneder efter. Har du brug for at tage en PCR eller kviktest kan du finde en oversigt over testcentre her.

Har du nogen spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os på: hotel@hotelsktannae.dk.

Vi glæder os inderligt til at byde dig velkommen indenfor.

Varme hilsner, SKT. Annæ familien


Generelle retningslinjer

På Hotel SKT. Annæ følger vi alle regeringens og sundhedsmyndighedernes retningslinjer i henhold til COVID-19. Disse retningslinjer påvirker den generelle adfærd på hotellet, både blandt gæster og medarbejdere, og skal sikre et trygt miljø for alle. Nedenfor kan du læse mere om den anbefalede adfærd når du besøger vores hotel.

 • Bliv hjemme hvis du oplever symptomer
  Er du testet positiv eller oplever du symptomer på COVID-19 så skal du gå i selv-isolation derhjemme. Du bør også blive hjemme hvis du har milde symptomer, eller hvis du er i tvivl om du er syg. De mest almindelige symptomer på COVID-19 er: tør hoste, ondt i halsen, feber, tab af smags- og lugtesans, vejrtrækningsbesvær og muskelsmerter.
 • Klar information om god adfærd
  Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og vi har sørget for, at alle gæster har let adgang til at vaske hænder og afspritte hænder i alle vores fællesområder.
 • Hvis du oplever symptomer under opholdet
  Hvis du oplever at have symptomer på COVID-19 under dit ophold hos os, skal du kontakte vores reception med det samme, så vil de guide dig til hvad du skal gøre.
Hvad vi gør 

Vi har tilsluttet os HORESTAs Covid-19 vejledning ”Safe to visit”, som sikrer, at vi lever op til sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne. Som følge heraf, har vi implementeret følgende sikkerhedsforanstaltninger på hotellet for at sikre et trygt miljø for vores gæster og personale:

 • Grundig rengøring, vask og desinfektion
  Vi gør grundigt rent på hele hotellet flere gange dagligt og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved. Det gælder bl.a. elevatorknapperne, trappeopgange, dørhåndtag m.m.
 • Sikkerhed for højt hygiejneniveau
  Alle vores medarbejdere har kendskab til myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. De sørger for at holde god afstand og har fokus på hygiejne. De har endvidere gennemgået et online kursus heri.
 • Styr på arbejdsgange
  Vi har gennemgået vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om – eller bekræftet – COVID-19 smitte blandt vores gæster eller personale.