Palægade er en restaurant i hjertet af det gamle København, hvor pulsen altid banker. Her lever de klassiske dyder, men tiden er ikke gået i stå. Godt håndværk er tidløst, og når råvarer og omgivelser er af højeste kvalitet, vil erfaring, talent og fremsyn smelte sammen i både køkken og restaurant. Med fokus på dyrenes oprindelse, markens og skovens sæsonbestemmelse og havets friske leverancer vil de vise, at traditionerne nemt kan spille op mod byens hastigt skiftende gastronomiske impulser.
Til frokost serverer Palægade smørrebrød udført med mesterligt håndværk, med stort fokus på øl og brændevin fra store og små producenter. Aftenkortet tager afsæt i det klassiske køkken fortolket af unge hænder. Vinkortet er fyldt kvalitetsvine med historie fra de bedste områder. Restaurant Palægade er det ideelle sted at mødes i forretningsmæssigt eller uformelt familiært lag. Den centrale placering i Palægade 8 skaber et samlingssted for alle med ønsket om en veltænkt og gennemført restaurantoplevelse.
Læs mere
For nogle er Bornholm en sommerforelskelse. For restaurant Koefoed er solskinsøen en livslang kærlighed, som de har med, når de køber ind. laver mad og indretter restauranten.
Fordi Bornholm ligger midt i Østersøen, har klippeøen et mildt klima, hvor både figner og morbær kan gro. Grøntsager, korn og frugt får en mere intens smag. Mange af restaurantens råvarer kommer fra gårde på Bornholm, som de har et tæt samarbejde med. Derudover er Koefoeds nordiske indretning med rå, hvidkalkede buer og hvælvinger inspireret af de unikke, bornholmske rundkirker.
Koefoed har ligget i hjertet af København siden 2006 og siden 2009 er den blevet anbefalet i Michelinguiden.
De tilbyder smørrebrød til frokost, hvor de serverer nogen rigtige bornholmske klassikere. Bl.a. Sol over Gudhjem, saltstegt sild og Hallegårds ristepølse. Der er mulighed for at vælge en smørrebrødsmenu. Her får man mulighed for at smage mange forskellige, da de bliver anrettet som små stykker smørrebrød. Til aften ligger restauranten nærmere i kategorien ”Fine dining”. De tilbyder altid to menuer, Smagsmenuen og Fiskemenuen. Derudover har de også ”a la carte”.
På Koefoed elsker de god vin og den magi, der opstår, når den nydes sammen med maden og godt selskab.
Foruden det almindelige vinkort har Koefoed en stor lidenskab for gammel Bordeaux, og deres samling tæller flasker tilbage fra 1938.
Læs mere
På Uformel er der højt til loftet og frie rammer, og som navnet antyder, har resatauranten ingen fine fornemmelser. Menukortet er frit, så du selv vælger de retter, du ønsker ud fra de ca. 15 retter der er på kortet.
På Uformel arbejder de tæt sammen med deres leverandører, som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen. Uformel arbejder helst med hele dyr, blandt andet fra Knuthenlund og Vasagård. Grøntsager kommer fortrinsvis fra Søren Wiuffs marker ved Lammefjorden. Køkkenet bag elsker og respekterer det nordiske køkken, men vil ikke lade sig begrænse. Derfor låner de gerne fra resten af verden.
Vinkortet tilbyder flasker i alle prislejer. Lige fra de naturlige usvovlede til de store klassiske. Teamet bag er heldige at have kendt og besøgt hovedparten af deres vinproducenter gennem flere år. Det er en glæde, som de gerne vil dele med så mange gæster som muligt. Derfor er det målsætningen at tilbyde et af byens prismæssigt mest imødekommende vinkort.
Læs mere
Tilmeld dig og bliv den første til at modtage tilbud og rejseforslag
Mangler du gaven til parret, der elsker storbyens liv, kulturelle oplevelser og romantiske get-aways?
Eller måske du vil overraske nogen, som du holder af, med ren forkælelse?
Så køb et gavekort til Hotel SKT. Annæ
Tag din partner, venner eller børn under armen til en uge fyldt med luksus og oplevelser i storbyens hjerte. Pakken gælder for to personer og indeholder:
– 5 eller 7 nætter
– gratis parkering
– morgenmad
– large deluxe værelse
– ekstra værekse for kun 500 kr.
– gratis afbestilling
Pris fra 6.500 kr.
Spar min. 3.575 kr.