Book

beliggenhed

rutevejledning

+45 33 96 20 00

+ 33 96 20 00
Hotel skt. annæ
Sankt annæ plads 18
1250 København k
Danmark

Hotellet

+45 33 96 20 00

+ 33 96 20 00
Hotel skt. annæ
Sankt annæ plads 18
1250 København k
Danmark

Lufthavnen

Den nærmeste lufthavn til Hotel SKT. Annæ er Kastrup Lufthavn (CPH-Kastrup).Taxa: 15 – 20 minutterMetro til Kongens Nytorv: 15 minutter

For mere information se www.cph.dk

Bus & tog

Hvis du ankommer til Købehavns Hovedbanegård, anbefaler vi at man tager cityringen(metro) to stop mod Kongens Nytorv. Herfra er der en lille gåtur på omkring 600 meter. Ruten tager cirka 15 minutter.

Hvis du ankommer til Nørreport Station, forslår vi at du tager Metroen et stop til Kongens Nytorv. Herfra er der en lille gåtur på omkring 600 meter. Samlet cirka 10 minutter.

Parkering

Hotellet ligger på en ensrettet gade: Sankt Annæ Plads 18, 1250 København K

Det er muligt at parkere i parkeringskælderen for enden af Sankt Annæ Plads. 24 timers parkeringen kan købes med rabat i receptionen til 275 DKK.

For at benytte parkeringen skal du:

 1. Køre ned i parkeringshuset for enden af Sankt Annæ Plads, 1250 København K
 2. Registrere bilen i vores receptionen
 3. Betale parkeringen i receptionen inden afrejse

Seværdigheder

Hvad findes i nærheden?

 • Amaliehaven

  200 m

 • Amalienbord

  350 m

 • Baron Boltens Gård

  400 m

 • Guinness World Records

  500 m

 • Heerup-Haven

  650 m

 • H.C. Andersen-monumentet

  650 m

 • Davids samling

  650 m

 • Churchillparken

  700 m

Populære seværdigheder

 • Christiansborg Palace

  800 m

 • Rundetårn

  1 km

 • Rosenborg slot

  1 km

 • Nationalmuseet

  1,2 km

 • Den Hirschsprungske Samling

  1,3 km

 • Den Lille Havfrue

  1,4 km

 • Ny Carlsberg Glyptotek

  1,5 km

 • Frederiksberg Have

  4,2 km

Brug for mere inspiration?

Vi har samlet inspiration til dit ophold i København, hvor vi kommer med vores anbefalinger til seværdigheder, restauranter, shopping og meget mere.

I hjertet af københavn

Hotel SKT. Annæ har en ideel og central beliggenhed i Københavns pulserende hjerte ved det hyggelige Nyhavn.

Denne kanal er fra det 17 århundrede og var et område, hvor sømænd gik hen for at more sig. I dag er det stadig et populært og livligt område, hvor utallige små cafeer og restauranter ligger side om side i de unikke, billedskønne og farverige huse langs kajen.

Hotellet har mange prominente naboer, der blandt andet tæller Amalienborg, Det Kongelige Teater, Frederiksstaden og Den Lille Havfrue. Derudover befinder du dig, efter et par hundrede meters gåtur fra hotellets hoveddør, midt på Strøget og de mange omkringliggende gader, som er fyldte med muligheder for shopping.

Fra Kongens Nytorv kører metroen cirka hvert andet minut, og der findes mange centrale busruter og stoppesteder i nærheden. Receptionen er altid behjælpelig, hvis du vil høre mere om de nærmeste seværdigheder eller have yderligere instruktioner.

SANKT ANNÆ PLADS

Hotel SKT. Annæ har til huse i den historiske bydel Frederiksstad, som er det område, der omkranser Amalienborg. Hotellet har fået sit navn efter dets adresse på Sankt Annæ Plads. Denne gade er to ensrettede veje, med en grøn oase i midten. Hele pladsen er nyrenoveret med legepladser, petanquebane, blomster og bænke, så selvom du er midt i det travle centrum af København, er denne grønne kile et fredfyldt område.

Rytterstatuen i bronze, der står i starten af pladsen ved Bredgade, er af Kong Christian 10. Han var Konge af Danmark 1912-1947. Han blev i folkemunde kendt som Rytterkongen da han, under 2. Verdenskrig og Danmarks besættelse, dagligt var på rideture rundt i København. Statuen blev rejst i 1954 til minde om dette og til ære for hans lederskab, der samlede befolkningen i krigstiden.

I modsat ende åbner gaden op til havnen og Kvæsthusmolen. Her har du udsigt til Operahuset, Københavns inderhavns broer og Skuespilhuset. I sommerhalvåret bliver der afholdt kulturelle events og der emmer af liv, varme og stemning. Vinteren er dog heller ikke kedelig. Her kan der blandt andet opleves saunaer, hot tubs og vinterbadning.

Kom med ind på hotel skt. annæ

Tilmeld vores nyhedsbrev

Gå aldrig glip af kommende events, gode tilbud og nyheder.